Transport | SC GENEXCOM SRL

Transport

Pasii de lucru:

Succes in 4 pasi:

Fie ca este vorba în special de un transport  greu , lung , sau ambele, noi suntem partenerul dumneavoastră profesionist și cu experiență atunci când vine vorba de realizarea unui transport special internațional.

Suntem pe drum cu masini speciale si soferi extrem de bine pregătiți în multe țări europene și să livreze chiar bunuri speciale de transport de marfă în condiții de siguranță la destinație!

01. Planificare

Stabilirea rutei optime, a timpului de lucrare si a costurilor astfel oferid clientului pretul optim pentru transport.

02. Logistica

Organizarea-planificarea de catre managerii nostrii a marfurilor, in acest fel camioanele ajung in locurile stabilite pentru incarcare-livrare fara a intervenii alte costuri sau intarzieri.

03. Monitorizare

Punem mare accent pe siguranta in trafic si a marfurilor transportate, astfel fiecare din cele 24 de camioane au montate sisteme GPS.

04. Siguranta

Asigurarile CMR si de cabotaj cu valoare intre 30.000-1.000.000 euro ofera garantia bunurilor transportate indiferent de tara.

Transport Intern si International SC Genex COM SRL

Incepand cu anul 1995 – anul infiintarii firmei si continuand cu transformarile la nivel de management si viziune care i-au succedat, echipa Genex Com construieste si consolideaza zi de zi relatii de parteneriat durabile, creand un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism.

La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru oferirea de solutii personalizate de transport si logistica , ce s-au extins treptat, ajungand sa cuprinda atat planificarea si desfasurarea transporturilor cu mijloace proprii sau subcontractate, cat si manipularea si depozitarea marfurilor in tranzit.

Cunostintele tehnice temeinice si profunda intelegere a europene a permis expeditorilor nostri sa abordeze intr-o noua maniera piata internationala de logistica si transport, venind de fiecare data in intampinarea celor mai variate necesitati ale clientilor si partenerilor nostri, cu mijloace de transport sigure, rapide si perfect adaptate fiecarui tip de marfa, spre diferitele destinatii din Europa.

Apeland atat la parcul auto propriu, Genex Com srl realizeaza o selectie riguroasa a mijloacelor de transport, dispunand de camioane euro 6, dotate conform standardelor, avand sarcina utila între 2.500 si 24.000 kg, cu un volum util de la 35 mc pana la 90 mc, prelate, cu asigurare CMR pentru marfurile transportate între 50.000 si 200.000 EUR.

Astfel, Genex Com SRL ofera clientilor sai solutii de logistica si transport rutier sigure si personalizate pentru diferite tipuri de marfuri in regim de  grupaj (LTL), complet (FTL) sau exclusivitate:

De ce sa ne alegeti?

Fie ca este vorba în special de un transport greu , lung , sau ambele, noi suntem partenerul dumneavoastră profesionistși cu experiență atunci când vine vorba de realizarea unui transport special internațional. Suntem pe drum cu masini speciale si soferi extrem de bine pregătiți în multe țări europene și să livreze chiar bunuri speciale de transport de marfă în condiții de siguranță la destinație!

  • Seriozitate

  • Profesionalism

  • Rapiditate

  • Experienta

  • Amabilitate

  • Incredere

Ai nevoie de transport? Aplica la urmatorul formular!

Comanda acum