Cabane din Lemn

HomeCabane din Lemn

GENEX COM SRL - De 20 de ani cu Experienta si Profesionalism
GENEX COM SRL - De 20 de ani cu Experienta si Profesionalism

Solicita oferta:


Case din lemn

Împreună, putem realiza o casă personalizată, perfectă pentru tine și familia ta! Cea mai mare satisfacție a noastră este să aducem bucuria în inima clienților noștri: fie că este vorba despre o familie tânără – participând la un nou început în viață; indiferent dacă este o casă de vacanță – un loc de retragere și relaxare pentru week-end și vacanțe; fie că este o casă destinată părinților sau bunicilor noștri – un loc unde se pot pensiona, grădinari și pot petrece timp într-un mod frumos și plăcut.

Avantajele cabanelor din lemn:

ECONOMIE DE ENERGIE

Casele din lemn sunt mai calduroase si te ajuta in acelasi timp sa economisesti. Lemnul are o capacitate de izolatie termica mai ridicata decat a altor materiale de constructii si iti va mentine tot timpul ambientul ideal in locuinta.

REZISTENTA RIDICATA LA SEISME

Peretii caselor de lemn absorb mult mai eficient socurile si vibratiile. Lemnul este un material elastic, iar imbinarile elementelor constructive preiau mult mai eficient miscarile seismice, indiferent de directia lor de propagare.

MEDIU DE VIATA ECOLOGIC

Materialele din care sunt realizate casele din lemn garanteaza un mediu 100% ecologic, foarte benefic pentru sanatatea fizica si psihica, pentru bioritmul organismului.

100% PERSONALIZABILE!

Folosim soft-uri de proiectare de ultima generatie si stabilim toate detaliile constructive impreuna cu clientul, pentru ca rezultatul final sa fie conform cu orice preferinta.

Lemnul folosit este de rasinoase, umiditatea la intrarea in atelier este de maximum 16-18% iar tratamentele se fac cu materiale ecologice si omologate.