Istoria Companiei

HomeIstoria Companiei

GENEX COM SRL - De 30 de ani cu Experienta si Profesionalism

Istoria GENEX COM S.R.L.

1995.

Ne-am inceput activitatea cu un circular dublu de debitat (motor diesel) si 2-3 angajati;
Dupa 1997 s-a inceput si exploatarea forestiera in regim propriu aducand un nr de 5-10 angajati.

2000.

Dupa mai bine de 5 ani continuam cu taierea lemnului printr-un gater cu 12 panze vertical, iar numarul de angajati era de 20.
In acest interval de timp am inceput si activitatea de transport cu un numar de 3 camioane (tiruri), o masina de transport busteni si utilaje de exploatare.

2005.

Crescand activitatea ne-am mutat intr-o noua locatie, in care ne aflam si acum, incepand constructia primei hale de productie, cladire de birouri si anexe necesare atelierelor. In 2005 eram la un nr de aproximativ 40 de angajati.
Flota de camioane a ajuns deja la peste 15 camioane noi cuprinzand si camioanele de exploatare forestiera.
In acest interval de timp au fost construite si uscatoarele de cherestea care impreuna asigurau o capacitate de uscare de 150 m3 prin cele 4 camere de uscare.

2010.

In acest interval a fost infiintat si GRUPUL DE FIRME GENEX care cuprinde 4 firme cu peste 100 de angajati, fiind o perioda de plina dezvoltare cu investitii pe toate fronturile incepand de la productie, exploatare, transport si management. Desi pentru multi alti anul 2008-2009 a insemnat inceputul unei “crize” financiare implicit restrangerea activitati sau chiar incetarea acesteia, noi am reusit printr-un management bun sa trecem aceasta perioda.

2015.

Dupa 2015 Genex Com era in continua dezvoltare economica in toate ramurile de activitate incepand de la exploatare, productie pana la transport. Din punct de vedere al managementului si al marketing-ului au fost incheiate parteneriate de lunga durata, in acest fel crescand si investitiie in dezvoltare.
Ca si flota de camione depaseam numarul de 45 de unitati aici intrand utilaje de la exploatare, productie pana la transport intern si international.
Ca si utilaje de exploatare ne mandrim cu achizitia unui Forwarder John Deer nou, completand astfel restul utilajelor forestire existente Tafuri forestire, Tractoare forestire, buldozer.

2017.

A insemnat pentru noi un pas foarte mare prin finalizarea unui proiect pe Fonduri Europene in valoare de 2.5 milione euro a unei fabrici de debitare complet automatizata impreuna cu parteneri nostri Italieni de la Primultini.

2019.

Activitatea este in plina desfasurare iar numarul de angajati al GRUPULUI GENEX depaseste 150.
In prezent lucram la un nou proiect pe Fonduri Europene in valoare de 3.5 milioane euro, prin construirea unei fabrici de peleti si brichete.
Concomitent construim si un service auto pentru flota proprie care deja depasete 45 de camione (Mercedes Benz, Scania,MAN)