Transport International

HomeTransport International

GENEX COM SRL - De 20 de ani cu Experienta si Profesionalism
GENEX COM SRL - De 20 de ani cu Experienta si Profesionalism

Solicita oferta:


Asiguram transport pe rute interne si internationale pentru orice tip de marfuri: incarcaturi exclusive sau partiale, transporturi cu temperaturi controlate sau incarcaturi ce intra in categoria marfurilor periculoase.
Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii adaptate exigentelor si bugetului caracteristice fiecarui transport in parte!

Solutiile noastre de transport:

Transport Marfa International

Flota noastra de autocamioane va garanteaza livrarea sigura si eficienta a fiecarui transport, indiferent daca este vorba de unul in regim containerizat sau de unul clasic, in camioane cu prelata.
Marfurile pot fi expediate in sistem grupat, cu incarcaturi partiale, sau in incarcaturi complete.

Transport agabaritic

Transportul agabaritic presupune un grad inalt de seriozitate si precizie. Cu ajutorul personalului certificat si a celor mai moderne si performante utilaje de transport de ultima generatie, fiecare incarcatura va fi transportata la destinatie in conditii optime.

Transport marfa intern

Gasim tot timpul cele mai inovative solutii pentru dumneavoastra. Indiferent de specificul transportului, de dimensiuni, greutate sau necesar de livrare in timp foarte scurt, identificam acele solutii inovative care vor reusi sa va multumeasca din toate punctele de vedere.

Transporturi speciale

Transporturi speciale: transport agabaritic si transport de utilaje agricole sau industriale cu gabarit depasit, realizate cu trailere cu mai multe axe si eventual folosind escorta.